BN’ers topless voor het goede doel (UPDATE)(14-12-2023)

28 vrouwen geven zich letterlijk en figuurlijk bloot in het nieuwe fotoboek van Jasper Suyk! En onder deze vrouwen zijn ook diverse bekende Nederlanders te vinden!

Zo gingen onder andere Lauren Verster, Jennifer Hoffman, Holly Mae Brood, Katja Schuurman, Geraldine Kemper, Jessie Jazz Vuijk, Kimberly Klaver, Kim Feenstra en Elize uit de kleren voor het goede doel!

Bestel jouw exemplaar nu op: https://www.dearfutureme.nl/products/boek-voorbeeld 

Update
De BN’ers zijn daadwerkelijk TOPLESS te zien in het boek! Zo staan er per BN’er ongeveer 8 foto’s in en zie je onder andere prachtige topless plaatjes van Jennifer Hoffman, Holly Mae Brood, Jessie Jazz Vuijk, Lauren Verster, Kimberly Klaver & Katja Schuurman (maar ook van alle andere BN’ers)! Waar wacht je nog op.. Koop het boek en steun daarmee het goede doel! 

Rating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *