Policy

Sexy in Film & TV

In de categorie Sexy in film & TV worden stills geplaatst van sexy TV fragmenten van Bekende Nederlanders. De stills zijn afkomstig van andere sites en fora waar de beelden openbaar te vinden zijn (Vidcaps.live / forum.mannenzaken.nl / dutchbabe.blogspot.com / nudecelebvideo.net / ancensored.com / aznude.com / reddit.com / etc.). Deze beelden zijn gesorteerd en gebundeld op Het Bn’er Archief.

Er worden op deze site nooit videobeelden van TV of film gedeeld. Kijk op film.nl waar de tv-uitzendingen en films na betaling te bekijken zijn: 

  • NPO programma’s zijn te zien op: NPO Plus (betaald abonnement)
  • RTL programma’s zijn te zien op: Videoland (betaald abonnement)
  • Films zijn o.a. te zien op: NPO Plus / Videoland / Netflix / Pathe Thuis (betaalde abonnementen)

Still(s) is/zijn uitsluitend ter illustratie/promotie van de uitzending/film.

Photoshoots

Op de site wordt een overzicht gegeven van de sexy shoots die Bekende Nederlanders hebben gedaan. De foto’s van de shoot worden echter niet gedeeld. Om de foto’s te bekijken dient het tijdschrift te worden gekocht (én doe dit ook zodat de tijdschriften mooie shoots kunnen blijven maken!):

  • Blendle: Op Blendle zijn vele tijdschriften mét photoshoots te lezen (betaald abonnement); 
  • FHM500: Dit magazine is gratis te verkrijgen bij aankoop van een TABAC product; 
  • JFK Magazine: Dit magazine (abonnement of  een los nummer) is te bestellen op JFK.men;
  • Linda Magazine: Dit magazine (abonnement of een los nummer) is te bestellen op linda.nl;

Stills van behind the scenes video’s zijn uitsluitend ter illustratie/promotie van de shoot. Hierbij zal worden vermeld waar het tijdschrift met foto’s te koop is én eventueel een link naar de website van het tijdschrift worden geplaatst.

Indien de foto’s van de shoot op de website van het tijdschrift te zien zijn, zal een link naar de desbetreffende website worden geplaatst.

Eventuele behind the scenes videobeelden worden geëmbed van het officiële youtube-kanaal of site van de rechthebbende. De desbetreffende beelden worden derhalve niet gedeeld op de site (de videobeelden worden niet gekopieerd).

https://www.charlotteslaw.nl/auteursrecht-linken-en-embedden-mag/ 

Sexy socials

In de categorie Sexy socials worden uitsluitend foto’s en/of video’s geplaatst die zelf door Bekende Nederlanders (openbaar) worden gedeeld op social media. Mocht er een foto zijn geplaatst die je hier lieven niet had gezien? Stuur even een berichtje, dan wordt de foto zo spoedig mogelijk verwijderd.